zoeken  contact   extranet Home Home

Onze vereniging kan alleen maar goed functioneren dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers. Vrijwilligers zijn er nooit genoeg! Samen maken we de vereniging. Op deze pagina vindt u een overzicht van op welke terreinen wij best nog ondersteuning kunnen gebruiken. Er bestaan velerlei soorten werkzaamheden bij de heemkundekring die u als lid kunt verrichten. U hoeft dus niet altijd te denken aan werkzaamheden die wekelijks de nodige tijdsbesteding vragen!


Bestuurslid

Op dit moment bestaat het bestuur uit vier personen. Omdat volgend ook een bestuurslid zijn functie beëindigt is versterking met minimaal twee leden zeer wenselijk. Vele handen maken licht werk, dit geldt zeker voor het bestuur. Dus leden denk er eens over na of een bestuursfunctie wellicht iets voor u kan zijn! Indien u interesse heeft (of wellicht op termijn) dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de bestuursleden. Ook indien u een persoon kent waarvan u meent dat deze mogelijk een geschikte kandidaat zou zijn dan horen wij dat graag. Wij hopen op positieve reacties!


Redactie Jaarboek

De redactie van het jaarboek van onze heemkundekring nodigt nieuwe auteurs uit om een bijdrage aan te leveren. Misschien heeft u al een onderwerp in gedachten voor een artikel maar is het er nog niet van gekomen? Wellicht is deze oproep een goede aanleiding om de pen ter hand te nemen. Uiteraard krijgt u van de redactie ondersteuning om tot een inhoudelijk en taalkundig goed artikel te komen. U bent ook niet verplicht om ieder jaar een artikel aan te leveren.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met de redactie via Henk Baselier, tel. 0165 - 365 806 of e-mail: redactie@heemkundenispen.nl.


Beheerscommissie

De Beheerscommissie draagt zorg voor het verzamelen, registeren en bewaren van de verschillende collecties van onze heemkundekring. Er zijn al verschillende leden actief die zich met specifieke onderdelen bezighouden maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. Dit kan op allerlei manieren.


Er is altijd wel werk...

Ook indien u een bijdrage wil leveren aan de heemkundekring met een tijdelijke of specifieke klus is dat mogelijk. Er is altijd wel werk bij onze vereniging. Informeer gerust!


Wat kost me dat?

Vrijwilligerswerk bij de heemkundekring wordt om niet verricht. Niettemin vindt het bestuur het belangrijk dat de inzet van leden gewaardeerd wordt. Het bestuur heeft hiervoor richtlijnen vastgesteld. Daarnaast worden de te maken kosten in opdracht van de vereniging uiteraard vergoed. In feite kost medewerking verlenen aan activiteiten en plannen u dus enkel vrije tijd!


Interesse of vragen?

Neem contact op met de vereniging via info@heemkundenispen.nl of met iemand van het bestuur. Zij staan u graag te woord om toelichting te geven of uw vragen te beantwoorden.Deel deze pagina


Home  >  Over ons  >  Vacatures

#top

Contact     Over deze site     Volg ons


Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn