zoeken  contact   extranet Home Home

Prijzen quiz raamexpositie carnaval uitgereikt

21-03-2021


Afgaande op de positieve reacties die werden ontvangen, kunnen we de alternatieve carnavalsoptocht die heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen en de Stichting Carnaval Nispen gezamenlijk georganiseerd hebben, een succes noemen. Het is niet te zeggen hoeveel mensen de route uiteindelijk gelopen hebben, maar uit meetgegevens blijkt dat de speciale website tussen eind januari en Aswoensdag 128 unieke bezoekers heeft gehad.


De quiz werd als lastig, maar wel leuk, ervaren. De oplossing bestond uit drie carnavalsmotto´s, namelijk: T IS NE PUZZEL, OP ZN NIPSES, GIF TUM KES.


Uit de negen goede inzendingen werden drie prijswinnaars getrokken. Miranda Denissen-de Jong, Petra Rommers en Petra Gommeren ontvingen een mandje met Nispense lekkernijen. We hebben gemerkt dat de winnaars allemaal zeer blij waren met deze ´heerlijkheden´.  


Voor wie interesse heeft in de antwoorden op de quizvragen, hebben we de vragen met alle antwoorden bij elkaar gezet in een apart overzicht. Dat kun je hier downloaden.   


Wij willen tenslotte iedereen bedanken die haar of zijn medewerking heeft verleend aan de expositie. Ook dank aan Stichting Bewonersplatform Nispen voor de financiële bijdrage om deze activiteit mogelijk te maken.

 


Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons