zoeken  contact   extranet Home Home

Wij zoeken: een auteur voor de ‘Kroniek van Nispen’

07-12-2022


Het verleden van Nispen onderzoeken en vastleggen. Dan doen we al vele jaren en op allerlei manieren. Zo geven we al 30 jaar een jaarboek uit waarin we ook steeds de gebeurtenissen van het afgelopen jaar in Nispen beschrijven. Daarvoor zoeken we met ingang van 1 januari 2023 een nieuwe auteur.


Het nieuws van Nispen vastleggen

Onze heemkundekring brengt al drie decennia een jaarboek uit met artikelen over het verleden en heden van Nispen. Een vaste rubriek is het nieuws van Nispen van het afgelopen jaar onder de titel ‘Kroniek van Nispen in…’. Een groot aantal jaren beschreef Corrie Verbraak-van Haperen deze nieuwsfeiten. Daarvoor verzamelde zij informatie over alle gebeurtenissen in ons dorp en bewerkte dat tot een mooi en leesbaar artikel. Zij heeft aangegeven hiermee te willen stoppen. Daarom is met ingang van het nieuwe jaar de redactie van het jaarboek op zoek naar iemand die haar werkzaamheden wil overnemen.


Wil jij deze uitdaging aangaan?

Lijkt het jou leuk om dit werk over te nemen en met ondersteuning van de redactie deze uitdaging aan te gaan? En op die manier te zorgen dat iedereen komende jaren nog steeds het nieuws van ons dorp kan teruglezen in onze jaarboeken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Heb je belangstelling of wil je eerst meer weten?

Heb jij interesse? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henk Baselier van de reactie voor ons jaarboek. Je kunt hem bereiken via het e-mailadres: baselier-nispen@home.nl of telefonisch via telefoonnummers: 0165 365 806 of  06 31 18 50 32. Hij vertelt je graag meer!Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons