zoeken  contact   extranet Home Home

Jeugdsite vernieuwd

06-06-2022


We hebben onze jeugdsite vernieuwd. Al vanaf 2007 bieden wij informatie aan over het verleden van Nispen die specifiek is gericht op de jeugd. Centraal daarbij staat de ´Canon van Nispen´ omdat het werken met een ´canon´ aansluit op het landelijk geschiedenisonderwijs. Een grote wijziging van deze site vond voor het laatst in 2013 plaats. Daarom werd het tijd om deze website voor een ´groot onderhoud´ aan te pakken.


Aansluiting op andere websites heemkundekring

De nieuwe site sluit met de vormgeving aan op de andere websites die wij laatste jaren presenteren. Ook kan de nieuwe site heel goed op de telefoon worden bekeken. Verder zijn enkele nieuwe onderdelen aan de Canon van Nispen toegevoegd. Daardoor komen nu 26 onderwerpen uit de historie van Nispen op de jeugdsite aan de orde.


Verdere aanvullingen volgen nog

De geschiedenis staat nooit stil. Voortdurend komen nieuwe feiten aan het licht en verschijnen publicaties. Voor een groot deel hebben we daarmee op de jeugdsite al rekening gehouden maar een aantal aanvullingen volgen nog. Ook voegen we nog meer afbeeldingen toe.


Wij hopen op deze wijze jongeren zo goed mogelijk van dienst te zijn om zo gemakkelijk mogelijk meer te weten te komen over de lange geschiedenis van hun dorp. U vindt de jeugdwebsite via de homepage op deze website.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons