zoeken  contact   extranet Home Home

Praat mee op de Jaarvergadering 2021

03-10-2021


De Algemene Ledenvergadering van onze heemkundekring heeft dit jaar nog niet plaatsgevonden. Dat kwam door de beperkende maatregelen in verband met de bestrijding van het coronavirus. Een digitale bijeenkomst organiseren was lastig. Omdat er nu weer veel meer kan, organiseert het bestuur alsnog een fysieke ledenbijeenkomst op 21 oktober. De bijeenkomst voor de leden vindt plaats in dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8 te Nispen en begint om 20.00 uur. De agenda en te bespreken verslagen treft u bij dit bericht aan.


Belangrijke vergadering op 21 oktober

De jaarvergadering houden we dus op donderdag 21 oktober aanstaande. Dat is aan de vooravond van het dertigjarig bestaan van de heemkundekring. We combineren deze bijeenkomst met de presentatie van het jaarboek. Behalve dat het bestuur verantwoording aflegt aan de leden over het gevoerde beleid, biedt de vergadering de mogelijkheid aan leden om mee te praten en te denken met het bestuur. Zeker nu er belangrijke zaken op de agenda staan over de toekomst van de vereniging. Voorzitter René Leijdekkers heeft kenbaar gemaakt dat hij na de algemene ledenvergadering in 2022 afscheid neemt als bestuurslid. Hij wil zich nog wel graag dienstbaar blijven maken aan de vereniging als vrijwilliger. Dit betekent dat Inge Aerden en Loes Gommeren dan als enige bestuursleden zullen overblijven.


Dringend bestuursleden gezocht!

Het is duidelijk dat deze situatie hoogst onwenselijk is en zelfs in strijd met de statuten. Bestuursuitbreiding is dan ook noodzakelijk om de vereniging voort te laten bestaan. Indien u interesse heeft om bestuurslid te worden, of iemand kent die hiervoor mogelijk belangstelling heeft, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen via het secretariaat (info@heemkundenispen.nl | 0165-365210) of een van de andere bestuursleden.


Documenten

Hieronder kunt u documenten downloaden ten behoeve van onze vergadering. Hebt u daartoe geen mogelijkheid? Neem dan contact met ons op.


Agenda jaarvergadering 2021


Jaarverslag 2020


Verslag jaarvergadering 2020Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons