zoeken  contact   extranet Home Home

Nieuw: onze webwinkel

17-08-2021


Bijna 30 jaar heemkundekring betekent ook dat we gedurende drie decennia veel bewaard hebben. Zoals onder meer voorraden van eigen uitgaven en andere publicaties. Enkele maanden geleden hebben onze vrijwilligers Henk en Madeleine alle jaarboeken en andere uitgaven die her en der waren opgeborgen, bij elkaar gezocht en geordend. Nu hebben we een goed beeld van welke boeken nog exemplaren voorradig zijn. Het goede nieuws is dat van alle 28 jaarboeken nog wel enkele tot meerdere exemplaren aanwezig zijn. En bijvoorbeeld een uitgave als het fotoboekje Nispen in grootmoederstijd kunnen we ook nog te koop aanbieden. Daarnaast kunt u via onze kring een aantal andere publicaties over Nispen aanschaffen.


Het grootste deel van onze voorraden hebben we nu bij elkaar geplaatst in het onderdeel Webwinkel op deze website. Iedereen die op zoek is naar een uitgave kan nu zien of dit bij ons aanwezig is en wat de aanschafkosten bedragen. Naast de uitgaven die in de webwinkel zijn gepresenteerd, hebben wij ook nog diverse andere uitgaven zoals de tijdschriften en jaarboeken De Spycker en De Ghulden Roos. Hebt u daar interesse in? Neem dan contact met ons op.


Wij hopen met de webwinkel alle liefhebbers van de historie van de regio en de geschiedenis van Nispen in het bijzonder, hiermee van dienst te zijn.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons