zoeken  contact   extranet Home Home

Canon van Nispen vernieuwd

04-07-2021


We hebben de Canon van Nispen vernieuwd! Op deze speciale website vindt u al meerdere jaren een globaal overzicht van de geschiedenis van de Heerlijckheijd Nispen op hoofdlijnen. Dat doen we op basis van tijdvakken en jaartallen. In de vernieuwde canon is dat nog steeds zo. Maar hebben we de vormgeving aangepast. Daardoor komt de website beter tot zijn recht op alle devices die u gebruikt. Of het nu een groot scherm of uw smartphone is. Er zijn meer illustraties toegevoegd en veel teksten zijn herschreven en geactualiseerd.

Daarnaast maakt de vernieuwde vormgeving het mogelijk om onderdelen aan deze website eenvoudiger te wijzigen. En dat is mooi meegenomen. Niet alleen omdat dit efficiënter is maar ook om dat het verhaal van Nispen nooit af is. Nieuwe gegevens en gewijzigde inzichten zorgen ervoor dat onze kijk op het verleden steeds verandert. De website is dan ook zeker niet af.


Mist u een belangrijk feit met betrekking tot Nispen in de canon? Of hebt u meer informatie over bepaalde onderwerpen? We vernemen het graag! Neem daarvoor contact met ons op via info@heemkundenispen.nl.

U vindt de canon via canon.heemkundenispen.nl of via de homepagina van deze website.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons