zoeken  contact   extranet Home Home

Help mee aan raamexpositie Aopelaands carnaval!

15-01-2021


Onder het motto ´Hoort um gaon´ zou dit jaar in Nispen carnaval gevierd worden. Met trots kon de carnavalsstichting op Den ellufde van den ellufde een nieuw, jeugdig drietal presenteren. Helaas bleek een ander virus sterker dan het Leutvirus. Om toch iets van het carnavalsgevoel te laten bestaan, hebben de Stichting Carnaval Nispen en Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen de handen ineen geslagen en een alternatieve activiteit georganiseerd.


Raamexpositie

Zowel de stichting als de heemkundekring hebben een uitgebreid archief met foto's van de Nispense carnaval vanaf cirka 1960 tot nu. Uit die afbeeldingen hebben wij een selectie gemaakt die wij op A3 formaat willen exposeren achter diverse ramen in de dorpskern van Nispen. Op die manier kunnen alle Aopen op een veilige manier 'op dur eige' een optocht beleven, maar dan anders.


Wie wil een foto laten exposeren?
Maar... wij hebben wel medewerking nodig van Nispenaren die een raam ter beschikking willen stellen om een foto te exposeren, eventueel 'aangekleed' met wat extra carnavaleske versiering. Het is de bedoeling dat de uitvergrote foto's op uiterlijk vrijdag 29 januari worden aangeleverd. De expositie loopt vervolgens van zaterdag 30 januari tot en met zondag 21 februari (de zondag na Aswoensdag). Als je medewerking wil verlenen, kun je dit doorgeven aan het secretariaat van de heemkundekring (
info@heemkundenispen.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met onderstaande personen.


Wij hopen op veel positieve reacties!


namens Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen

Inge Aerden

[e] info@heemkundenispen.nl

[m] 06-57022974


namens Stichting Carnaval Nispen

Jack Goorden

[e] japmgoorden@gmail.com

[m] 06-12361996Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons