zoeken  contact   extranet Home Home

Met uw stem kunnen wij blijven werken aan het verhaal van Nispen!

03-10-2020


Het verhaal van Nispen bewaren, onderzoeken en doorgeven. Daaraan werken wij als heemkundekring al bijna 30 jaar. We vertellen dat verhaal, soms letterlijk, bij rondleidingen en lezingen. Maar ook op veel andere manieren. Zoals in publicaties waarin lezers kennis maken met gebeurtenissen in ons dorp en het wel en wee van de Nispenaren. Van wat er honderden jaren geleden gebeurde maar ook in recentere tijd. We verzamelen afbeeldingen, documentatie, boeken en voorwerpen. Om daarmee het verhaal van Nispen te verrijken. Ons erfgoed. Daarom maken ons ook sterk om, waar dit kan, de sporen uit het verleden in de vorm van gebouwen, landschapselementen en bodem te laten zien. Zodat het verleden ook deel uitmaakt van het hedendaagse Nispen. Het draagt bij aan de identiteit van ons dorp en geeft ons inspiratie voor de toekomst.


Om te kunnen blijven werken aan het verhaal van Nispen, hebben we niet alleen inzet van mensen nodig maar ook financiële middelen. Breng daarom uw stem(men) uit bij de Rabo ClubSupport op Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen. Uw stem betekent voor ons extra inkomsten. En die kunnen we goed gebruiken.


De Rabo ClubSupport loopt van 5 tot 25 oktober 2020. Alle leden van Rabobank Zuid-West Brabant kunnen dan hun stemmen uitbrengen. Meer informatie daarover: www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/.


Alvast bedankt!Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons