zoeken  contact   extranet Home Home

Geslaagde fietstocht in alle opzichten

21-09-2020


Onder prima weersomstandigheden vond op zondag 20 september de cultuurhistorische fietstocht van onze heemkundekring plaats. Daarbij werden de richtlijnen in verband met de bestrijding van Covid 19 in acht genomen. Er meldden zich 31 deelnemers bij de inschrijving, waaronder een flink aantal nieuwe gezichten.


Genieten

De fietsers genoten niet alleen van de mooie weersomstandigheden, maar hadden ook veel lof voor de fraaie route. Die liep via het Hollandsdiep, Essen, Horendonk, Lange Schouw, Nederheide, Langendijk, de zuidrand van Roosendaal en over het Molenbeekpad terug naar Nispen. Onderweg was het voor de deelnemers goed opletten geblazen om de vier vragen die met de routebeschrijving waren uitgereikt goed te kunnen beantwoorden. Bij terugkomst bleek dat men dat goed had gedaan, want iedereen bleef binnen de foutmarge en ontving als beloning een exemplaar van het fotoboekje Over de schouder bekeken. Ook werd iedere deelnemer nog getrakteerd op een consumptie.


Geslaagde middag

Het bestuur kan terugkijken op een geslaagde middag en hoopt vooral de – relatief jonge – mensen die voor het eerst meegedaan hebben vaker te mogen begroeten bij activiteiten van onze vereniging.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons