zoeken  contact   extranet Home Home

Aangepaste inloopochtend ErfgoedCentrum Nispen

13-09-2020


Op zaterdag 3 oktober organiseren wij een inloopochtend in het ErfgoedCentrum Nispen. Vanwege de geldende maatregelen in verband met Covid-19 zal dit in aangepaste vorm gebeuren. De inloopochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Het ErfgoedCentrum Nispen is gevestigd in het Wit-Gele Kruisgebouw, Prins Bernhardstraat 2 Nispen.


Graag aanmelden vooraf

Om drukte te beperken en voldoende afstand tot elkaar te kunnen houden, verzoeken wij u vriendelijk om uw komst en indien mogelijk ook het tijdstip, vooraf door te geven via het secretariaat (info@heemkundenispen.nl / tel.  0165-365210). Ook zonder vooraanmelding bent u van harte welkom, maar dan kan het zijn dat u enige tijd moet wachten totdat u toegang verleend wordt door de aanwezige vrijwilligers. Zij zullen ook uw contactgegevens noteren.


Koffie staat klaar en er is een voordeelactie boekwerken

Tijdens de inloopochtend is er de mogelijkheid tot het inzien van onze collecties, het stellen van vragen of gewoon een gezellig praatje. Tevens bieden wij speciaal voor deze gelegenheid exemplaren ons jaarboek (jaargangen 2012 en ouder en voor zover nog voorradig) en een aantal overige (tweedehands)boekwerken aan voor slechts € 1.


Meer weten?

Steeds meer van de collecties is inmiddels digitaal beschikbaar via de website (heemkundenispen.nl/collecties) Het is ook altijd mogelijk om het ErfgoedCentrum te bezoeken op afspraak (tel. 0165 - 36 58 06 of tel. 0165 - 54 05 39 of via het e-mailadres van de vereniging (info@heemkundenispen.nl).Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons