zoeken  contact   extranet Home Home

Fietstocht langs veldkapellen op 20 september

11-09-2020


Iedereen die nog graag actief van de nazomer wil genieten, is van harte welkom om mee te doen aan de cultuurhistorische fietstocht van onze vereniging. De tocht staat in het teken van veldkapellen.


Er is een mooie route uitgezet van ongeveer 35 km die langs diverse veldkapelletjes in de regio voert. Behalve de routebeschrijving krijgen de deelnemers ook enkele vragen mee die onderweg moeten worden opgelost.


Deelname aan de fietstocht vindt plaats op eigen risico en de geldende maatregelen in verband met de bestrijding van Covid-19 dienen in acht te worden genomen. Dat betekent dat personen die tot hetzelfde huishouden behoren gezamenlijk kunnen fietsen en andere deelnemers 1,5 meter afstand houden tot elkaar. Ook bij de inschrijving dient de afstand van 1,5 meter gerespecteerd te worden.


De fietstocht wordt gehouden op zondag 20 september. Inschrijven kan van 13.00 – 14.00 uur bij café Tivoli aan het Kerkplein in Nispen. De deelnamekosten bedragen € 2,50 voor leden en € 3 voor niet-leden. Het deelnamegeld is inclusief een consumptie bij café Tivoli en voor alle fietsers die voldoende punten behalen bij de quiz ligt bij terugkeer een attentie klaar.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons