zoeken  contact   extranet Home Home

´Klus mee´ aan het Nispens erfgoed!

31-08-2020


Het ´verhaal van Nispen´ vertellen, laten zien en steeds aanvullen. Dat doen we met onze vereniging al bijna 30 jaar lang. Sporen uit het verleden maken onze leefomgeving interessant. Niet alleen voor Nispenaren maar ook voor bezoekers. Aandacht voor erfgoed draagt bij aan de leefbaarheid en toeristische aantrekkelijkheid van de woonomgeving. Daar kunnen we allemaal van profiteren, van inwoner tot ondernemer.


We merken dat veel dorpsgenoten onze inzet waarderen. Maar met waardering alleen komen we er niet. We hebben vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen willen steken, die willen meedenken. En nee, dat betekent niet dat je perse bestuurslid moet worden of historicus moet zijn.


Er zijn tal van klussen die opgepakt kunnen worden. Van het organiseren van ledenuitstapjes tot meedoen aan archeologisch veldonderzoek, van het bedenken van digitale mogelijkheden om erfgoed onder de aandacht te brengen tot assisteren bij bij Open Monumentendag. Kortom: allerlei soorten klussen voor jong en oud en die zeker geen dagtaak zijn.


Heb je interesse om mee te doen? Heb je goede ideeën over het Nispens erfgoed of hoe we als heemkundekring goed kunnen blijven functioneren? Wij horen het graag!


Je kunt daarvoor – vrijblijvend – contact opnemen met het bestuur via het secretariaat (t. 0165-365210 | e. info@heemkundenispen.nl). Ook als je eerst meer wil weten. We horen je graag!Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons