zoeken  contact   extranet Home Home

Speurneuzen gezocht!

05-04-2020


Wij zoeken speurneuzen! Want wij kunnen hulp gebruiken om het verleden van Nispen meer volledig te maken. Daaraan kan iedereen een bijdrage leveren. Jong en oud!


In deze tijd zal iedereen vaker in huis of dichtbij blijven. Hoe vervelend ook, het is ook de kans om aandacht te geven aan al het moois van dichtbij zoals in je tuin, straat en woonomgeving. Een aanleiding - voor iedereen die daartoe de mogelijkheid heeft - om ook te genieten van het Nispens erfgoed. En ook in je huis kun je dat doen via deze website. Op onze Beeldbank Nispen zijn bijna 8.000 afbeeldingen te zien van Nispenaren, gebeurtenissen en locaties.


Van een aantal afbeeldingen is de informatie nog niet compleet: Wie staan er allemaal op een afbeelding? Van welke datum dateert de gebeurtenis op een foto? Waar is de foto gemaakt? En door wie? Iedereen kan ons helpen om de ontbrekende puzzelstukjes op te sporen.


Hoe kunt u dat doen?


De informatie die wij zoeken heeft niet alleen betrekking op foto’s van lang geleden maar het gaat ook om afbeeldingen van zo’n tien jaar geleden. Dus ook voor (oudere) jongeren kan het zinvol zijn om mee te speuren.


Alvast allemaal bedankt voor de medewerking!Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons