zoeken  contact   extranet Home Home

Ontdek de West-Brabantse plekken van plezier

06-12-2019


Ook deze winter en komend voorjaar worden in West-Brabant meerdere erfgoedlezingen georganiseerd. Naar welke plekken gingen mensen door de eeuwen heen om plezier te beleven? Dat is de rode draad in de Henri Mastboom Lezingencyclus van 2019-2020. Of dat nu het theater, het restaurant, de kermis, het museum, een park, een sportclub of een café is, er zijn tal van gelegenheden voor ontspanning, vermaak en vrije tijd.


Tijdens de lezingen in de regio vertellen sprekers enthousiast over uiteenlopende vormen van vermaak. De laatste lezing van de cyclus staat in mei stil bij de bevrijding van Nederland. Alle lezingen zijn gratis toegankelijk en starten om 20.00 uur. De locaties zijn toegankelijk vanaf 19.30 uur.


De Mastboom Brosens Stichting bevordert onder meer de wetenschappelijke beoefening van de regionale geschiedenis, heemkunde en genealogie van West-Brabant en de Noorderkempen. Een van de initiatieven daartoe is de ondersteuning van de jaarlijkse Henri Mastboom Lezingencyclus. De organisatie van deze reeks is in handen van Stadsarchief Breda, Erfgoedcentrum Tongerlohuys en West-Brabants Archief.


Een overzicht van de lezingen en locaties vindt u via dit programma.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

#top

Contact     Over deze site     Volg ons

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn