zoeken  contact   extranet Home Home

Verhalenroute Nispen Remembers verlengd tot eind van het jaar

08-11-2019


De interactieve verhalenroute Nispen Remembers die wij vanwege 75 jaar bevrijding hebben ontwikkeld, blijft nog opgesteld tot en met 31 december 2019. Dit doen we omdat we diverse verzoeken hebben gekregen om de informatieborden langer te laten staan.


Het blijkt dat meerdere mensen nog graag van de gelegenheid gebruik willen maken om alle locaties langs te gaan. Soms heeft men nog geen tijd gehad of anderen hebben via positieve ervaringen van eerdere bezoekers, alsnog interesse gekregen. Wij voldoen graag aan dit verzoek en hebben, na overleg met de bewoners van locaties waar de borden staan opgesteld, besloten tot en met eind 2019 hiermee door te gaan. Daarbij komt dat alle borden nog steeds in tact gebleven zijn. Wij hopen dat dit ook komende weken nog zo blijft.


De informatiefolders die hebben laten maken met alle locaties zijn bijna niet meer beschikbaar. Echter op onze speciale website Nispen Remembers, kunt u de folder downloaden. Deze speciale website blijft in ieder geval tot en met 5 mei 2020 in de lucht. U kunt ook via de website de verhalen beluisteren.Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

#top

Contact     Over deze site     Volg ons

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn