zoeken  contact   extranet Home Home

Speciale themasite vanwege 75 jaar bevrijding Nispen

14-07-2019


Na de zomervakantieperiode staat Nispen grotendeels in het teken van 75 jaar bevrijding. Al meerdere keren hebben we aangegeven dat ook onze kring hierin haar aandeel levert. Centraal daarbij staat het vertellen van persoonlijke verhalen: wat gebeurde er en hoe beleefden de Nispenaren de oorlogsperiode? Over precies twee maanden wordt u in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met deze verhalen. Vooruitlopend daarop hebben we ook een speciale themawebsite gemaakt over 75 jaar bevrijding Nispen die vanaf vandaag officieel ‘in de lucht’ is: nispenremembers.heemkundenispen.nl.


Op deze website vindt u onder meer informatie over onze activiteiten ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding en links naar andere interessante sites. De website zal komende maanden verder worden uitgebouwd met aanvullingen ten behoeve van de verhalenroute en andere relevante gegevens.


De verhalenroute ‘Nispen Remembers: Verhalen over oorlog en bevrijding’ vormt tevens een onderdeel van het programma van de komende editie van Nispen Inspireert!


Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

#top

Contact     Over deze site     Volg ons

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn