zoeken  contact   extranet Home Home

Gezocht: vrijwilligers met een erfgoedhart voor Nispen

02-02-2019


Net als bij veel andere vrijwilligersorganisaties heeft ook onze heemkundekring moeite om het aantal actieve vrijwilligers op peil te houden.

Door het vertrek van vice-voorzitter Toine Rens als bestuurslid dit jaar en het aangekondigde vertrek van penningmeester Kees Schrauwen in 2020 is het bestuur naarstig op zoek naar uitbreiding. In de afgelopen maanden zijn enkele kandidaten benaderd, maar tot dusver zonder succes.


Ook kunnen wij extra man- en vrouwkracht gebruiken in de diverse werkgroepen of voor het uitvoeren van een tijdelijke, specifieke klus zoals het schrijven voor het jaarboek, het verspreiden van nieuwsbrieven en jaarboeken of het assisteren bij ledenactiviteiten. Kijk voor meer informatie ook bij het onderdeel Vacatures op deze website.


Hebt u hart voor het Nispens erfgoed en lijkt het u wat om actief te worden? Of kent u iemand die daar misschien wel interesse in heeft? Neem dan – vrijblijvend – contact op met het bestuur via het secretariaat (t. 0165-365210 | e. info@heemkundenispen.nl).Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

#top

Contact     Over deze site     Volg ons

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn