zoeken  contact   extranet Home Home

Beslis mee tijdens de jaarvergadering op 28 februari!

29-01-2019


Ledenactiviteiten en andere zaken waar de heemkundekring zich mee bezig houdt worden uitgevoerd door het bestuur en actieve leden. Maar: uiteindelijk zijn het de leden die bepalen welke koers onze vereniging vaart! De Algemene Ledenvergadering is hét moment voor alle leden om mee te denken, een mening te laten horen en mee te beslissen.


De jaarvergadering 2019 zal gehouden worden op donderdag 28 februari aanstaande in Dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 28 Nispen, aanvang 20.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wij verwelkomen u dan met koffie/thee en iets lekkers erbij. De agenda voor deze bijeenkomst, het jaarverslag 2018 alsmede het verslag van de Algemene Ledenvergadering 2018 kunt u hier downloaden:


Agenda jaarvergadering 2019

Jaarverslag 2018

Verslag jaarvergadering 2018


Tevens zullen wij op deze avond afscheid nemen van vice-voorzitter Toine Rens. Sinds 2012 heeft Toine deel uitgemaakt van het bestuur van onze heemkundekring. Als niet-Nispenaar heeft hij grote liefde en betrokkenheid getoond voor de vereniging én het dorp. Het bestuur hoopt de ontstane vacature tijdens de jaarvergadering dan wel zo spoedig mogelijk daarna op te kunnen vullen.


Het bestuur spreekt de verwachting uit dat er een hoge opkomst is op deze avond. Graag tot ziens!Deel deze pagina

Home  >  Actueel  >  Nieuws  

#top

Contact     Over deze site     Volg ons

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn