zoeken  contact   extranet Home Home

Beeldbank Nispen is nu onderdeel van onze website

13-04-2018

Op zoek gaan naar hoe je straat er vroeger uit zag, bijzondere dorpsgebeurtenissen of klassenfoto´s van vroeger. Op de Beeldbank Nispen vindt u enkele duizenden afbeeldingen die het verleden van het dorp en zijn inwoners een gezicht geven. Al een aantal jaren zijn we bezig om onze collectie afbeeldingen digitaal beschikbaar te stellen. Vanaf vandaag hebben we daarin weer een nieuwe stap gezet. Onze foto´s, ansichten, kaarten, tekeningen en affiches zijn nu een onderdeel van onze website. U hoeft daardoor niet meer naar de website van Thuis in Brabant om afbeeldingen te zoeken. Voortaan kunt u dit gewoon via onze site doen! U bereikt de Beeldbank Nispen het snelst via de speciale link op onze homepagina. Ook via het onderdeel Collecties kunt u de Beeldbank Nispen bereiken. Wij hopen hiermee iedereen die belangstelling heeft voor beelden uit het Nispense verleden, nog beter van dienst te zijn.

Later dit jaar willen op dezelfde wijze onze collectie voorwerpen en de collectie boeken en tijdschriften toegankelijk maken.

Home  >  Actueel  >  Nieuws

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn