RSS Nieuws Heemkundekring Nispen
Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links Home

zoeken   sitemap   colofon   contact   extranet

sociale media

26-02-2018 Steun onze kring bij de Rabobank Clubkas Campagne!
Onze kring heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Tijdens de stemperiode die loopt van woensdag 4 april tot en met maandag 16 april 2018 kunnen de leden van de Rabobank Zuidwest Brabant hun stem uitbrengen op de deelnemende organisaties. Ieder lid krijgt 5 stemmen die verdeeld mogen worden over de verenigingen en stichtingen die men wil steunen. Daarbij geldt dat er maximaal 2 stemmen naar dezelfde club mogen gaan. Iedere stem is geld waard, dus hoe meer stemmen er behaald worden, des te hoger het bedrag dat de betreffende vereniging of stichting ontvangt.


Ook onze heemkundekring kan wat extra financiële middelen goed gebruiken. Daarom roepen wij u op om als lid van de Rabobank uw stem niet verloren te laten gaan en te stemmen op Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen! Op die manier kunnen wij ons ook in de toekomst blijven inzetten voor het bewaren, promoten en bestuderen van het Nispense historische erfgoed. Alvast hartelijk dank voor uw steun!


Hebt u nog vragen over de Rabobank Clubkas Campagne? Neem dan contact op met de penningmeester. U kunt hem bereiken via tel. 0165 - 543073 of via e-mail penningmeester@heemkundenispen.nl.


Klik hier om naar het overzicht van alle recente nieuwsberichten te gaan.