RSS Nieuws Heemkundekring Nispen
Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links Home

zoeken   sitemap   colofon   contact   extranet

sociale media

F.A.Q.
Op deze pagina vindt u een aantal veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions, afgekort F.A.Q.) met betrekking tot de werking van onze website.

Waarom zie ik de buttons boven op de pagina niet?
Om de menuknoppen boven op deze pagina te kunnen bekijken moet u Java gebruiken. Wanneer u geen buttons ziet is op uw computer een stukje Java-software niet is geïnstalleerd. Microsoft heeft namelijk in eerste instantie niet standaard een driver voor JAVA meegeleverd voor IE6.x. XP en 2000. Maar ook gebruikers van oudere besturingssystemen kunnen een probleem hebben. Dit probleem is op te lossen door dit stukje software te downloaden. Dat kan door
hier te klikken.

Welke beeldschermresolutie levert de beste resultaten op?
Deze site is het best te bekijken in een beeldschermresolutie van 1024 x 768, bij een lagere resolutie krijgt u een beter beeld door op toets F11 te drukken.

Waarom wordt er in sommige gevallen gekozen voor pdf-documenten?
Een aantal documenten op onze website worden aangeboden als een pdf-document. In pdf blijven deze documenten namelijk fraai van opmaak en het gaat bovendien vaak om informatie die niet voor alle bezoekers van onze site direct van belang is. Om deze te kunnen bekijken is het noodzakelijk om het programma Acrobat reader op uw PC te installeren. Indien u hier nog niet over beschikt kunt u dit via onderstaande link downloaden.

                               Acrobat Reader is hier gratis te
downloaden van internet.


Heeft u nog andere vragen?
Neemt contact op met de vereniging via info@heemkundenispen.nl.