zoeken  contact   extranet Home Home

Adresgegevens secretariaat

Het secretariaat is gevestigd op het adres Dorpsstraat 26, 4709 AC Nispen en is te bereiken via telefoonnummer 0165 -36 52 10, of via het e-mailadres: info@heemkundenispen.nl.


Heeft u vragen? Neem contact op met secretaris Inge Aerden.


Bankrelatie

Rabobank Zuid-West-Brabant, bankrekeningnummer NL07 RABO 0194 3288 56.


Voor vragen over betalingen of andere financiële zaken met betrekking tot de vereniging  kunt u contact opnemen met penningmeester Kees Schrauwen.


Verkooppunt

Voor verkoop van de uitgaven van de kring kunt u zich wenden tot het verkooppunt van onze vereniging. Dit is gevestigd bij Inge Aerden, Dorpsstraat 26, 4709 AC Nispen, telefonisch bereikbaar via 0165 - 36 52 10 of via het e-mailadres van de kring.


ErfgoedCentrum Nispen

De vereniging heeft een eigen ruimte in gebruik aan de Prins Bernhardstraat 2 te Nispen. Deze ruimte met de naam 'ErfgoedCentrum Nispen' wordt gebruikt voor vergaderingen van het bestuur, werkgroepen en vrijwilligers. Op dit adres kunt u ook de verzamelingen van de vereniging raadplegen. Zie voor de inhoud daarvan het onderdeel Collecties.


Beheerscommissie

De Beheerscommissie is verantwoordelijk voor de verwerving, registratie en beheer van de verzamelingen. Nagenoeg alle verzamelingen zijn te raadplegen of te bezichtigen in het ErfgoedCentrum Nispen. Voor verdere informatie over en raadplegen van de collecties kunt u contact opnemen met de Beheerscommissie via tel. 0165 - 36 58 06 of tel. 0165 - 54 05 39 of via het e-mailadres van de vereniging.


Werkgroep Redactie Jaarboek

De werkgroep Redactie Jaarboek verzorgt de redactionele werkzaamheden van de jaarlijkse publicatie van de heemkundekring. Voor het aanleveren van kopij of andere vragen met betrekking tot het jaarboek kunt u contact opnemen met Henk Baselier, Dorpsstraat 11, 4709 AA Nispen,

tel. 0165 - 36 58 06, e-mail: redactie@heemkundenispen.nl.Deel deze pagina

Home  >  Contact

#top

Contact     Over deze site     Volg ons

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn